MIJN DIENSTEN

Waar kan ik je mee van dienst zijn? Waar kan ik jou mee helpen? Samen gaan we aan de slag! 

MIJN DIENSTEN

Waar kan ik je mee van dienst zijn? Waar kan ik jou mee helpen? Voor elk vraagstuk heb ik een aparte dienst. 
TRAININGEN
laat je trainen

Er zijn verschillende typen trainingen beschikbaar. Ik train fracties en (kandidaat-)raadsleden en Statenleden die voor het eerst zitting gaan nemen in een gemeenteraad zodat ze goed voorbereid  beginnen aan hun politieke werk. Je leert bijvoorbeeld hoe de raad of Staten werkt, hoe je resultaten boekt en hoe je deze resultaten verzilvert richting je achterban.

Een ander type training die ik geef is de Kennismakingscursus Politiek. Deze training geeft antwoordt op de vragen; wat houdt het politieke werk in, is het iets voor mij en hoe zet ik de eerste stappen richting de politiek? Deze trainingen zijn een combinatie van theorie en praktijk.  Zo wordt er geoefend met onderhandelen, debatteren en politieke analyses maken. Neem hier contact met me op als je door mij getraind wil worden.

coaching
wat is je hulpvraag

Ik coach vrouwen die politiek actief willen worden of al zijn. Ik coach vrouwen van alle politieke partijen en verspreid door het hele land. Coachingsessies vinden plaats face-to-face of via skype. Samen formuleren jouw hulpvraag. Bijvoorbeeld: je merkt dat je niet effectief genoeg bent als politica, hoe pak je dat aan? Of wil je meer zichtbaarheid in de media?

Wil je in 2021 Kamerlid worden, of raadslid in 2022 of Statenlid in 2023? Hoe zorg je ervoor dat je wordt gezien als een geschikte kandidaat-volksvertegenwoordiger? Samen gaan we aan de slag met het doel dat je volksvertegenwoordiger wordt bij de volgende verkiezingen!

Wellicht zijn er aspecten van je politieke werk waar je je onzeker over voelt. Of loop je, als vrouw in de politiek, tegen bepaalde zaken aan, we bespreken samen oplossingen voor hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Ik geef je de handvatten zodat je een succesvol politica bent en plezier hebt in je politieke werk!

Neem hier contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

NETWERKBIJEENKOMSTEN
energie en verbinding

Twee kenmerken zijn cruciaal wanneer ik netwerkbijeenkomsten organiseer; energie en verbinding. Het resultaat is deelnemers die enthousiast zijn over de politiek, meer inzicht hebben gekregen in de politiek en relevante nieuwe contacten hebben gelegd. Zo breng ik vrouwen die geïnteresseerd in de politiek in contact met vrouwelijke politici. Ik geef vrouwen die geïnteresseerd een inkijk in de volksvertegenwoordiging en vrouwelijke politici delen hun ervaringen en waar ze tegenaan lopen als vrouw. Bij al mijn activiteiten is het streven om 50% vrouwen van kleur uit te nodigen.

Neem hier contact met me op als je wil zorgen voor meer vrouwen in de politiek in jouw gemeente, provincie, waterschap, jouw politieke partij of jouw organisatie.

 

SPREKER
delen van ervaring

Ik ben in te huren als spreker over meer vrouwen in de politiek. Waarom zijn vrouwen nog ondervertegenwoordigd in de politiek? Waarom hebben we geen vrouwelijke premiers. Ik spreek over de oorzaken, gevolgen en natuurlijk over oplossingen voor meer vrouwen in de politiek, hoe zorgen we voor een gelijke vertegenwoordiging in de politiek. Als voormalig politici maak ik ook gebruik van voorbeelden uit de praktijk.

Boek me hier als spreker!

CONTACTGEGEVENS

Meer Vrouwen in de Politiek

Marie-Anne van Reijen
Advies / Spreker / Trainer
T: 06 4707 2409
E: info@mvip.nl 

KvK: 69108307

VOLG MEER VROUWEN IN DE POLITIEK OP SOCIALE MEDIA:

CONTACTFORMULIER

Wil je meer informatie of een prijsopgave, stuur me een bericht:

12 + 1 =

Alle rechten voorbehouden | © 2018