agenda

Hou deze pagina goed in de gaten, hier deel ik alle interessante en inspirerende evenementen!

agenda

Hou deze pagina goed in de gaten, hier delen we alle interessante en inspirerende evenementen!

DEBATCLUB VOOR VROUWEN

Volgende bijeenkomst: 26 april, 19.30 – 21.30

Elke laatste dinsdag van de maand. 

Waar: Online

Debatteren en discussiëren is iets wat we elke dag doen, met collega’s, vrienden, familie en in de politiek. Debatteren en discussiëren is een belangrijke vaardigheid om uit te kunnen drukken wat je vindt, waarom je dat vindt om anderen daarvan te overtuigen.

Tijdens de bijeenkomst van de debatclub gaan we oefenen met het formuleren van krachtige argumenten/redenen, we gaan kijken op wat voor manieren anderen debatteren en hoe je daar op kunt reageren, wat doe je als je niet weet hoe je moet reageren en hoe kun je dat voorkomen.

Je leert kort en krachtig te formuleren, hoe je je lichaamshouding inzet om wat je zegt te onderstrepen en je leert om te gaan met persoonlijke aanvallen.

Deze debatclub is voor alle vrouwen die (beter) willen leren debatteren. Tijdens de oefeningen word je gekoppeld aan iemand van hetzelfde niveau, zodat je ook van elkaar kunt leren. Er wordt een veilige leeromgeving gecreeërd zodat je je optimaal kunt ontwikkelen. Deze club richt zich vooral op het oefenen, maar we bespreken ook de relevante theorie en vervolgens ga je die weer toepassen.

Kosten: € 15,- per keer

Schrijf je hier in! 

 

POLITIEKE PRAAT

Wanneer: 12 april 2022 van 20.00 tot 21.00. Elke tweede dinsdag van de maand 

Waar: Online

Met andere vrouwen praten over actuele politieke onderwerpen. Ben je op zoek naar vrouwen om mee te praten over politiek? Praat mee!

Praat met andere vrouwen over actuele politieke onderwerpen. Informeel en uiteraard respectvol.

Wil je met andere vrouwen van gedachten wisselen over actuele onderwerpen, wat er gebeurt in de politiek en hoe het anders of beter kan.

Wel wetgeving over de hoogte van je bureau, maar niet over een dickpic van je collega?

Op dit moment is er wel wetgeving over de afmeting van je bureau, maar niet over hoe jouw werkgever een klacht over seksueel grensoverschrijdend gedrag moet aanpakken. Mariette Hamer gaat hier – hopelijk –  verandering in brengen. Deze maand start zij als ‘regeringscommissaris seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld’. 

Bij Politieke Praat gaan we elke eerste dinsdag van de maand in gesprek over een actueel, politiek thema. Op 12 april gaan we het hebben over Mariëtte Hamer. Waar moet zij zich op richten? Is wetgeving de juiste manier om seksueel grensoverschrijdend gedrag aan te pakken? Aan welke andere oplossingen moet Hamer denken? En wat moet ze juist niet doen?

Elke tweede dinsdag van de maand.

Vrijwilliger van Meer Vrouwen in de Politiek, Wies Oudshoorn, is aanwezig om het gesprek te begeleiden.

Schrijf je hier in!

 

 

CONTACTGEGEVENS
Marie-Anne van Reijen
Advies / Spreker / Trainer
T: 06 4707 2409
E: mail@marieannevanreijen.nl

KvK: 69108307
BTW-nr: 176615349B01

Meer weten over inclusiviteit? Klik hier: www.marieannevanreijen.nl

Wil je me boeken als spreker via ZijSpreekt?

VOLG ME OP SOCIALE MEDIA
CONTACTFORMULIER
Wil je meer informatie of een prijsopgave, stuur me een bericht:

6 + 8 =

Alle rechten voorbehouden | © 2018